

# Synod 2020 Schedule\*

# November 4-5, 2020

\*still subject to change. All timing is approximate.

# Wednesday - 1pm EST (2:30pm NST, 10am PST)

# Section 1

#### 45 min - 1pm - 1:45pm EST

- Welcome
- Worship Midday Prayer
- Official opening of Synod
- Bible Teaching Bishop Charlie Masters
- BREAK (10 min)

## Section 2

#### 50 min - 1:55pm - 2:45pm EST

- Bishop's Charge Bishop Charlie Masters
- **BREAK** (10 min)

### **Section 3**

#### 65 min - 2:55pm - 4:00pm EST

- Nominations Committee Presentation
- Episcopal Election Presentation
- Audited Financial Statements and Budget Presentation
- Prayer for Bishop Andy Lines
- Bishop Stephen Leung report
- Dismissal

# Thursday - 1pm EST (2:30pm NST, 10am PST)

## Section 4

70 min - 1pm - 2:10pm EST

- Welcome
- Worship Midday Prayer
- Bible Teaching Archdeacon Paul Charbonneau
- Canons Committee Presentation
- Council Elections
- BREAK (10 min)

## **Section 5**

#### 45 min - 2:20pm - 3:05pm EST

- Election results
- Bishop Trevor Walters report
- Anglican Explorers Bishop Ron Ferris
- Church Planting report Canon Alastair Sterne
- **BREAK** (10 min)

#### **Section 6**

#### 45 min - 3:15 - 4:00pm EST

- Harvest Task Force Follow-up Report Canon Mike Stewart
- Closing Bishop Charlie Masters
- Dismissal